Onderzoeksprogramma Naakt voor de klas met de Sekszusjes vanaf dinsdag op NPO 3

Onderzoeksprogramma Naakt voor de klas met de Sekszusjes vanaf dinsdag op NPO 3
Hoe goed is de seksuele voorlichting anno 2022?

Kijktip :

Wat verwachten jongeren van hun eerste keer? Waarom gaan er naaktfoto’s rond en zien ze het verschil tussen èchte seks en de extreme porno die zo makkelijk te vinden is? De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns nemen in Naakt voor de klas de seksuele voorlichting anno 2022 onder de loep. Want die schiet nogal tekort.

Naakt voor de klas met de Sekszusjes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste keer
In de eerste aflevering van de zesdelige serie staat 'de eerste keer' centraal. Zijn de leerlingen goed voorbereid op hun eerste keer seks? Wat leren ze hierover bij seksuele voorlichting? Ben je er wel klaar voor als je leert hoe je een condoom over een banaan moet doen? En hoe zeg je nee?

Ouders
De zusjes vertellen de leerlingen over hun eigen ervaringen bij de eerste keer en hoe ze daarop terugkijken. Bij veel leerlingen wordt er thuis niet met hun ouders over seks gesproken. Ook bij de zusjes zelf was het niet het gesprek van de dag. Daarom gaan ze in gesprek met hun eigen ouders én helpen ze leerling Eva en haar moeder Merijn om hier makkelijker over te praten.

Naakt voor de klas met de Sekszusjes is vanaf dinsdag 7 juni wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Naakt voor de klas met de Sekszusjes terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onderzoeksprogramma Naakt voor de klas met de Sekszusjes vanaf dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV