Spectaculaire actiefilm Only the Brave zie je dinsdag op RTL 7

Spectaculaire actiefilm Only the Brave zie je dinsdag op RTL 7
Echte Amerikaanse trots-film

Kijktip :

Hoewel Only the Brave in 2017 niet bepaald warm werd ontvangen door de critici, was het publiek onder de indruk van deze aangrijpende én spectaculaire dramafilm over een groep brandweermannen. De film is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt Only the Brave streamen via onder meer Netflix en Prime.

Het verhaal
Only the Brave vertelt het waargebeurde verhaal van de leden van de Granite Mountain Hotshots, een groep brandweermannen die gespecialiseerd zijn in natuurbranden. Zij moeten in het gortdroge Arizona in actie komen om het onvermijdelijke te bestrijden: een enorme brand die de Granite Mountains zal verzwelgen. Ze moeten bewijzen dat ze 'hotshots' zijn, de beste brandweereenheid van het land. Een groot deel van de bemanning komt echter vast te zitten, omdat de wind steeds meer toeneemt.

Bron: Columbia Pictures

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Voor de nuchtere Nederlandse kijker bevat Only the Brave wellicht enkele aspecten die niet helemaal in de smaak vallen. Dan hebben we het over Amerikaans patriottisme, een flinke lading overdreven testosteron en een enorme scheut (enigszins goedkope) Hollywoodsentimentaliteit. Wie hier echter doorheen kijkt, ziet een spannend en heroïsch verhaal over mannen die hun leven elke dag in de waagschaal leggen. Dat gaat gepaard met spectaculaire beelden van de gigantische bosbranden in de Verenigde Staten - nog steeds een actueel thema.

Cast
Naast Josh Brolin (Avengers: Infinity War) en Miles Teller (Whiplash) zijn ook Jeff Bridges (Bad Times at the El Royale) en Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) te zien in Only the Brave. Deze film is geregisseerd door Joseph Kosinski (Oblivion).

Only the Brave (2017) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op woensdag 17 maart om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, drama. Speelduur: 134 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV