Vanavond op tv: start Manifest Stenenkoorts, First Dates Teens en FBI - International

Vanavond op tv: start Manifest Stenenkoorts, First Dates Teens en FBI - International
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 juni

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar verschillende nieuwe programma’s op tv, bijvoorbeeld over de bizarre huizenmarkt of een datingprogramma voor tieners. Maar ook komt de klassieker The Bucket List op televisie, evenals een spin-off van FBI. Verder gaat de steenrijke Peter Gillis de strijd aan met overtollige kilo’s… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: First Dates Teens

NPO 3
19:26 uur

Na het succes van First Dates is vanaf vanavond ook het programma First Dates Teens dagelijks te zien op NPO 3. Zoals de naam al aangeeft krijgen tieners een kans om al op jonge leeftijd hun grote liefde te vinden in het restaurant van First Dates. De eerste die binnenkomt is de 17-jarige Henry, die tot nu toe praten met meisjes lastig vond en de laatste keer dat zijn date, de 16-jarige Pia, contact met jongens had, was op de basisschool. De 19-jarige muzikant Daniel wil een nuchtere vriendin naast zich en familiedier Yrena lijkt een goede kandidaat. Sinds zijn doorbraak op TikTok is de 17-jarige Jack aandacht van meisjes gewend, maar hij wil iemand om zich aan te binden en dat kan Jemma uit Essex zijn. De 19-jarige Dylan heeft unieke hobby: hij fokt kippen, maar net als zijn kippen komt Dylans liefdesleven niet echt van de grond. Gaat Jack uit Bolton daar verandering in brengen?


Start: FBI - International

Veronica
20:29 uur

De Amerikaanse misdaadserie FBI is sinds 2018 een groot internationaal succes. Dit heeft al meerdere spin-offs opgeleverd en vanaf vanavond is de nieuwste daarvan te zien op Veronica. FBI: International speelt zich - zoals de naam al aangeeft - grotendeels af in het buitenland. De eerste aflevering van FBI: International vormt de afsluiting van een aantal crossover-afleveringen die begonnen bij de start van het vierde seizoen van FBI en verdergingen bij de opening van de derde reeks van FBI: Most Wanted. Nu krijgen we eindelijk te zien hoe een ogenschijnlijk simpel moordonderzoek in New York ten einde komt in het buitenland. Het moordonderzoek begon in New York op federaal terrein, maar veranderde in een klopjacht op een gevaarlijke voortvluchtige met banden in de vrouwen- en wapenhandel. Agent Scott Forrester en zijn FBI-vliegteam in Boedapest gaan naar Kroatië om deze Amerikaanse voortvluchtige op te pakken die met een 14-jarig meisje naar Zagreb is gevlucht.


Familie Gillis - massa is kassa: Peter krijgt personal trainer

SBS 6
20:30 uur

Al sinds het begin van Familie Gillis: massa is kassa probeert Nicol haar Peter te overtuigen om af te vallen. Na een flink aantal mislukte pogingen hoopt de vakantieparkenmagnaat daar nu eindelijk verandering in te brengen. Gaat hem dat lukken? Peter kreeg de schrik van zijn leven toen hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Het heeft hem gesterkt in de overtuiging om serieus iets aan zijn overgewicht te gaan doen. Om binnenkort een wandeltocht uit te kunnen lopen heeft hij de hulp ingeschakeld van een personal trainer. Mark houdt zich ondertussen op de parken bezig met klachten over slechte tv-signalen en ontbrekende toestellen. Peter en Nicol gaan naar Spanje om hun appartement in de verkoop te zetten. Peter is echter niet blij dat er tijdens zijn afwezigheid een teamuitje plaatsvindt.


Comedydrama: The Bucket List

NET 5
20:30 uur

Miljonair Edward Cole en automonteur Carter Chambers komen in de film The Bucket List bij elkaar op de kamer te liggen op een speciale afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te leven. Ze komen op het idee om samen een roadtrip te maken met een lijstje van dingen die ze nog willen doen. Gaandeweg komen ze erachter dat het er niet op aankomt hoeveel afstand je aflegt op aarde, maar wie er op je wacht als je terugkomt.


Nieuw: Manifest Stenenkoorts

NPO 2
22:09 uur

Kan ik ooit een huis kopen? Kom ik er nog tussen? Of heb ik de boot gemist? Dit soort vragen zingen dagelijks rond in de hoofden van starters, want de woningmarkt is tot in de wortels ziek. Drie jonge, Zwolse journalisten onderzoek in Manifest Stenenkoorts wat er moet veranderen om de woningmarkt weer toegankelijk te maken. Van een vrije woningmarkt met gelijke kansen is tegenwoordig geen sprake meer. En dat terwijl een dak boven het hoofd wel een basisbehoefte is. Elisabeth van Kleef, Roy Zwier en Manne Havinga onderzoeken wat er moet veranderen. Ze vertegenwoordigen hun generatiegenoten en volgen een aantal verhalen in Zwolle, een van de snelst groeiende steden van Nederland. In Zwolle komen alle problemen van de woningmarkt samen: te weinig aanbod, overbieden, doorstroming en veel te dure grond. Patrick Lodiers staat in dienst van de jongeren en legt hun bevindingen voor aan deskundigen, zoals Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Cindy Kremer (VEH) en vele anderen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV