Serierecensie: Twee Zomers is verslavend en sterk topdrama uit Belgie

Serierecensie: Twee Zomers is verslavend en sterk topdrama uit Belgie
Vlaamse hitserie nu nummer twee op Netflix

Film :

Vanaf 3 juni staat de serie Twee Zomers op Netflix. In de Vlaamse thrillerserie wordt een vriendengroep tijdens een reünie op een prachtig en zonnig eiland geconfronteerd met oude geesten uit het verleden. Lees hier de serierecensie van Twee Zomers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tijd heelt nooit alle wonden...
Het verhaal gaat over een groep vrienden, jonge twintigers, wil nog een keer samen feesten, voordat het echte leven begint. Dat loopt helemaal verkeerd wanneer een vriend om het leven komt. Dertig jaar later brengt een koppel de groep opnieuw samen op een eiland. Daar duiken beelden op van de tragische avond, beelden die koste wat het kost geheim moeten blijven en het daglicht niet kunnen verdragen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,0

Deze verslavende thrillerserie weet te boeien tot de laatste seconde en zorgde met zijn schokkende plot afgelopen winter voor flink wat ophef in België. Een groepsverkrachting is de spil van de duistere problemen waar deze serie om draait. De productie schakelt slim tussen heden en verleden met een uitstekende cast op een zonnige droomlocatie met rottende rand. Ook zet Twee Zomers je aan het denken: kun je bijvoorbeeld te ver gaan met een wraakactie? En hoe schuldig ben je als je kijkt naar een misdrijf en dan niet ingrijpt? Een uitstekende serie die onder je huid gaat zitten. Vier sterren.

De 'jonge' Cast van dramaserie 'Twee Zomers'

Cast
Naast Tom Vermeir (De Twaalf) en An Miller (Loft) zijn ook Koen De Bouw (Red Light), Sanne-Samina Hanssen (Undercover), Herwig Ilegems (Kiekeboe: Het witte bloed), Inge Paulussen (Niet Schieten), Verona Verbakel (The Pod Generation), Kevin Janssens (Close), en Ruth Becquart (Nowhere) in de serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Tom Lenaerts (Over Water).

Vanaf 3 juni is de serie Twee Zomers te zien op Netflix. Genre: Mysterie, Drama. Deze serie bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV