Recensie: RRR is spectaculaire over de top actie in Bollywood-jasje

Recensie: RRR is spectaculaire over de top actie in Bollywood-jasje
Bollywood-actie op Netflix

Film :

Vanaf 24 mei staat de film RRR op Netflix. Een compleet over de top Bollywood actie-musical die kan meten aan het niveau van Michael Bay, gaat dat een beetje lopen? Lees hier de recensie van RRR.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dappere krijger vs. Britse agent
In het India van voor de onafhankelijkheid komt een dappere krijger op een gevaarlijke missie oog in oog te staan met een bikkelharde Britse agent. Ze sluiten elkaar in de armen, of is dat allemaal alleen meer een plan om elkaar kapot te maken?

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 8,1

Als je naar de Hollywood-standaarden kijkt is RRR compleet ridicuul. Echt alles komt voorbij: musical, zingende hoofdrolspelers, een goed lopende bromance, over de top en iets minder over de top romantische elementen, drama en natuurlijk ongelofelijk veel actie, explosies, bloed en verschrikkelijke moorden. Dit is een film die laat zien wat Hollywood regisseurs als Michael Bay in al die jaren zijn kwijtgeraakt: de manier om zo vers en nieuw te blijven. De hoofdrollen worden goed weggezet en het bijrolletje van Hollywood-acteur Ray Stevenson is er ook eentje die nog lang zal blijven hangen. Alles bij elkaar werkt het echt een stuk beter dan al het dertien-in-een-dozijn spektakelwerk dat de laatste tijd uit Hollywood is voortgekomen. 4 sterren.

Cast
Naast N.T. Rama Rao Jr. en Ram Charan spelen ook Ray Stevenson (Thor: Ragnarok), Alison Doody (A View to a Kill) en Alia Bhatt (Dear Zindagi) in deze film. Deze productie is geregisseerd door S. S. Rajamouli (Bāhubali).

Vanaf 24 mei 2022 is RRR te kijken op Netflix. Genre: Actie, Bollywood. Tijdsduur: 187 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: RRR is spectaculaire over de top actie in Bollywood-jasje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV