Maandag in BEAU: Tim de Wit over toekomst Boris Johnson

Maandag in BEAU: Tim de Wit over toekomst Boris Johnson
Dit zijn de gasten van 6 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer opnieuw genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Vanavond bijvoorbeeld met oud-correspondent in het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit. Dit zijn de gasten van maandag 6 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in BEAU - maandag 6 juni

  • De Britten hebben amper de tijd gehad om bij te komen van de grote feestvreugde, nu er vanavond gestemd gaat worden over de toekomst van premier Boris Johnson. Mag hij blijven, of kosten de coronafeestjes in zijn ambtswoning hem de kop? Tim de Wit heeft een deel van het antwoord.
  • Dino’s zijn hot! De nieuwe serie van David Attenborough gaat over dino’s, deze week komt de nieuwe Jurassic World film uit en het nieuwe seizoen van de Dino podcast van Maarten van Rossem en Gijs Rademaker is vandaag begonnen. Beau bespreekt het met Gijs, Maarten en Melanie During.
  • Lurken aan een ballonnetje lijkt onschuldig, maar experts zien een toename van jongeren met een lachgas verslaving en maken zich grote zorgen.Najm Ben was 2,5 jaar verslaafd aan lachgas en Yousri Belgaroui geeft voorlichting op scholen en waarschuwt voor de gevaren.
  • In haar memoires vertelt Francis van Broekhuizen, de meest geliefde operazangeres van het land, over haar leven op en naast de bühne. Vanavond bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's