Maandag in Khalid & Sophie: o.a. Patrick Lodiers over de verziekte woningmarkt

Maandag in Khalid & Sophie: o.a. Patrick Lodiers over de verziekte woningmarkt
Dit zijn de gasten van maandag 6 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid Kasem.

De gasten in Khalid & Sophie maandag 6 juni

  • Patrick Lodiers maakt samen met drie jonge Zwolse journalisten het programma Manifest Stenenkoorts. Ze bespreken de verziekte woningmarkt.
  • Werken van de beroemde Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth zijn te zien in de tuin van het Rijksmuseum. Directeur van het Rijksmuseum Taco Dibbets vertelt vanavond over deze bijzondere kunstenaar en haar werk.
  • Khalid & Sophie blikt vooruit op al het festival-gedruis dat ons deze zomer te wachten staat. Dat doen we samen met Vera Siemons én we gaan van 3 muzikale optredens genieten: Michelle David & The True-tones, WIES en My Baby komen langs.
  • Gespreksleider Eva Eikhout en journalist en ex-correspondent Tom Kleijn vormen vandaag ons duo van dienst. Met hen flitsen we door het nieuws van de dag.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV