Wales - Nederland live op tv en online (Nations League)

Wales - Nederland live op tv en online (Nations League)
Kan Oranje opnieuw winnen?

Sport :

Na de overtuigende overwinning op België wacht vanavond het duel Wales - Nederland, de tweede wedstrijd van Oranje in de Nations League. Kunnen we opnieuw toeslaan? De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Wales - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Wervelend begin
Het Nederlands elftal kende een wervelend begin van de derde editie van de Nations League. Het elftal van België wordt de laatste jaren steevast hoger ingeschat dan Oranje, maar onze zuiderburen kregen het deksel lelijk op de neus. Oranje won met liefst 1-4 dankzij treffers van Steven Bergwijn, Memphis Depay (2x) en Denzel Dumfries.

WK
De tweede tegenstander is het Wales van sterspeler Gareth Bale. De Welshe ploeg plaatste zich afgelopen weekend voor het eerst in 64 jaar voor het WK voetbal, dat later dit jaar wordt georganiseerd in Qatar. Daarvoor moest Wales afrekenen met Oekraïne, dat de gunfactor van velen had vanwege de oorlog. Wales kende geen mededogen: de 1-0 winst was genoeg voor kwalificatie.

De wedstrijd Wales - Nederland is woensdag 8 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's