Woensdag in Het Perfecte Plaatje in Argentinië: de beruchte naaktshoot

Woensdag in Het Perfecte Plaatje in Argentinië: de beruchte naaktshoot
Houden de deelnemers het hoofd koel?

Kijktip :

Het Perfecte Plaatje is deze zomer te zien op RTL 4 met een speciaal seizoen - weliswaar met minder deelnemers, maar op een bijzondere locatie. Het Perfecte Plaatje in Argentinië gaat woensdag verder met de broeierige tweede aflevering...

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering was te zien hoe actrice Renée Soutendijk de winst naar zich toetrok met een gemiddelde van 7,8. Daarmee verdiende de veteraan van de groep ook nog eens een vrijstelling voor de volgende aflevering. Onderaan de ranglijst kwam Roxanne Kwant uit op een 6,1, maar Tim den Besten was duidelijk de slechtste met een gemiddelde van 5,4.

Naaktshoot
Presentator Tijl Beckand had echter goed nieuws, want er hoefde niemand weg na aflevering 1. Dat betekent dat Tim dus ook gewoon mee mag doen aan de volgende opdrachten. De fotografen gaan op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's