Zanger Henk Dissel woensdag 8 juni te zien in Steenrijk, straatarm

Zanger Henk Dissel woensdag 8 juni te zien in Steenrijk, straatarm
Herhaling van aflevering uit 2019

Kijktip :

De zomermaanden breken aan en dat betekent dat we ook diverse herhalingen gaan zien op televisie. Dat dat geen straf hoeft te zijn, blijkt woensdag (8 juni) op SBS6: daar is de aflevering van Steenrijk, straatarm met zanger Henk Dissel weer te zien.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hits
Henk Dissel timmert al flink wat jaren aan de weg met zijn Nederlandstalige oeuvre. Vooral zijn hit 'Een bom' uit 2012 zullen veel mensen kennen, maar ook 'Lange nacht' (2012), 'Rood fruit' (2013) en 'Jij en ik (nog één keer samen)' (2015) deden goede zaken in de Single Top 100. In oktober 2019 deed de zanger samen met zijn vriendin Sanne mee aan Steenrijk, straatarm.

Villa
In deze aflevering is te zien hoe Henk en Sanne hun gloednieuwe villa in Zeist verruilen met de sociale huurwoning van de familie Leerentveld uit Bakkenveen. Hoe bevalt het samenwonen voor Henk en Sanne in een kleine woning? En hoe gaat de familie Leerentveld reageren als ze horen dat ze ruilen met een bekende volkszanger?

Steenrijk, straatarm is woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's