Vanavond op tv: start Naakt voor de klas met de Sekszusjes, nieuwe aflevering Kasteelvrouwe Emmy

Vanavond op tv: start Naakt voor de klas met de Sekszusjes, nieuwe aflevering Kasteelvrouwe Emmy
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 juni

Kijktip :

Vanavond begint het nieuwe programma Naakt voor de klas met de Sekszusjes op NPO 3. Verder onder meer de tweede aflevering van Kasteelvrouwe Emmy. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Filmdrama: Only the Brave

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond het meeslepende en spectaculaire filmdrama Only the Brave te zien. De brandweermannen van de Granite Mountain Hotshots zijn gespecialiseerd in natuurbranden. In 2013 worden ze eropuit gestuurd om een grote brand te bestrijden. Ze komen als ratten in de val te zitten, als de wind plotseling toeneemt en van richting verandert. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Thriller: The Negotiator

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de thriller The Negotiator uit. Na een zoveelste opdracht succesvol te hebben afgerond, wordt politieonderhandelaar Danny Roman door iedereen op handen gedragen. Die avond vertelt zijn partner hem dat hij bewijzen heeft van fraude binnen de politie. Als later diezelfde partner wordt vermoord, krijgt de geprezen politieman de schuld van deze misdaad. Danny eist van hun chef de volledige waarheid. Het gesprek loopt echter uit de hand en Danny gijzelt zijn chef en drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: onderhandelaar Chris Sabian.

Kasteelvrouwe Emmy: Rutger arriveert in Frankrijk

NPO 1
20:35 uur

Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy ging vorige week van start met ruim 1,2 miljoen kijkers. Die kunnen vanavond gaan genieten van een nieuwe aflevering, waarin manlief Rutger arriveert in Frankrijk - en meteen met allerlei gebreken aan het kasteel wordt geconfronteerd... Emmy heeft al maanden een kapotte wasmachine, daarom heeft Rutger een nieuwe meegenomen. Maar ook die blijkt niet te werken. Of zou het misschien met het stopcontact te maken hebben?

Nieuw: Naakt voor de klas met de Sekszusjes

NPO 3
21:10 uur

Wat verwachten jongeren van hun eerste keer? Waarom gaan er naaktfoto’s rond en zien ze het verschil tussen èchte seks en de extreme porno die zo makkelijk te vinden is? De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns nemen in Naakt voor de klas de seksuele voorlichting anno 2022 onder de loep. Want die schiet nogal tekort. In de eerste aflevering van de zesdelige serie staat 'de eerste keer' centraal. Zijn de leerlingen goed voorbereid op hun eerste keer seks? Wat leren ze hierover bij seksuele voorlichting?

Nieuw: Recht in de ogen

NPO 1
21:25 uur

Het zal je gebeuren, je wordt slachtoffer van een overval waarbij je een pistool tegen je hoofd gedrukt krijgt en denkt dat je laatste uur heeft geslagen. Kun je je voorstellen dat je de dader daarna kan vergeven? Dat wordt onderzocht in de driedelige serie Recht in de ogen. In dit programma gaan slachtoffers en daders van een misdrijf met elkaar in gesprek, bekend onder de term 'herstelrecht'. Onder leiding van presentator Charles Groenhuijsen zien we ontroerende ontmoetingen waarbij woede en tegenstellingen plaatsmaken voor begrip en erkenning.

Docu: De slag om het vrouwenhart

NPO 2
23:10 uur

Ondanks de biologische verschillen tussen man en vrouw worden diagnoses en therapieën nog altijd gebaseerd op onderzoek bij mannen. De documentaire De slag om het vrouwenhart, vanavond te zien op NPO 2, laat zien wat dit betekent voor het vrouwenhart. Het onderzoek wordt verricht door Hella de Jonge. Zij is zelf hartpatiënt en wil weten of haar leven meer in gevaar is door de eenzijdige diagnoses en therapieën.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV