Ronde van Catalonië 2018 live op tv bij Eurosport

Ronde van Catalonië 2018 live op tv bij Eurosport
Etappekoers ook online te zien

Sport

De 98ste editie van de wielerwedstrijd Ronde van Catalonië is van maandag 19 tot en met zondag 25 maart live te zien op Eurosport op tv en online via de Eurosport Player.

De eerste etappe gaat van start in Calella en na zeven dagen fietsen eindigt de Ronde van Catalonië 2018 in Barcelona. Er zijn twee mooie aankomsten bergop, waardoor het een wedstrijd voor de klimmers zal worden. Alejandro Valverde won Ronde van Catalonië 2017, gevolgd door Alberto Contador. Die laatste is er niet meer bij, maar Valverde rijdt wel mee.

Steven Kruijswijk is de grootste Nederlandse troef voor het eindklassement. Robert Gesink krijgt in de Lotto-Jumbo-ploeg een vrije rol. De overige buitenlandse toppers zijn onder meer Nairo Quintana, Fabio Aru, Tim Wellens en Thibaut Pinot.

De Ronde van Catalonië is van maandag 19 tot en met zondag 25 maart dagelijks vanaf 15.45 uur te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Tags: sport, wedstrijd, barcelona, wielrennen, alejandro valverde, live, robert gesink, steven kruijswijk, alberto contador, nairo quintana, catalonië, fabio aru, tim wellens, lotto jumbo, etappe, eurosport, online, thibaut pinot, ronde van catalonie, eurosport player

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »