Dinsdag in BEAU: Jan de Hoop over zijn toekomstplannen

Dinsdag in BEAU: Jan de Hoop over zijn toekomstplannen
Dit zijn de gasten van dinsdag 7 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 7 juni.

De gasten bij Beau van dinsdag 7 juni

  • Een einde van een tijdperk. Jan de Hoop presenteerde afgelopen donderdag voor de allerlaatste keer het RTL Ontbijtnieuws. Vanavond kijken we met hem terug en bespreken zijn toekomstplannen.

  • 3000 kilometer wandelen dwars door de rauwe Australische natuur. Op blote voeten! Anton Nootenboom alias ‘The Barefoot Dutchman’ deed het. Zijn bijzondere verhaal vanavond in BEAU.

  • Het OM eist levenslang tegen de verdachten Kamil E. en Delano G. die verantwoordelijk worden gehouden voor de moord op Peter R. de Vries. Vanavond blikken de advocaat van de familie, Annemiek van Spanje, hoofdofficier van justitie René de Beukelaer. En misdaadverslaggevers Kees van der Spek en Paul Vugts terug op een moeilijke dag in de rechtbank.

BEAU is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV