Vanavond op tv: Wales - Nederland (Nations League), documentaire over Joan Collins

Vanavond op tv: Wales - Nederland (Nations League), documentaire over Joan Collins
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 juni

Kijktip :

Vanavond speelt Oranje het tweede Nations League-duel, in en tegen Wales. Verder onder meer de documentaire Joan Collins - Van glamourgirl tot Dynasty-dame. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië: naaktshoot

RTL 4
20:30 uur

Het Perfecte Plaatje is deze zomer te zien op RTL 4 met een speciaal seizoen - weliswaar met minder deelnemers, maar op een bijzondere locatie. Het Perfecte Plaatje in Argentinië gaat vanavond verder met de broeierige tweede aflevering... De fotografen gaan op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma.

Steenrijk, straatarm: zanger Henk Dissel

SBS 6
20:30 uur

De zomermaanden breken aan en dat betekent dat we ook diverse herhalingen gaan zien op televisie. Dat dat geen straf hoeft te zijn, blijkt vanavond op SBS6: daar is de aflevering van Steenrijk, straatarm met zanger Henk Dissel weer te zien! In deze aflevering is te zien hoe Henk en Sanne hun gloednieuwe villa in Zeist verruilen met de sociale huurwoning van de familie Leerentveld uit Bakkenveen. Hoe bevalt het samenwonen voor Henk en Sanne in een kleine woning? En hoe gaat de familie Leerentveld reageren als ze horen dat ze ruilen met een bekende volkszanger?

Tussen kunst en kitsch: echte Tiffany-armband

NPO 1
20:35 uur

Deze week komt Tussen kunst en kitsch vanuit het Bevrijdingsmuseum Zeeland in de plaats Nieuwdorp. Expert Titia Reuser taxeert een armband van Tiffany & Co in het Bevrijdingsmuseum Zeeland Nieuwdorp. Het is een typische art deco-armband. Volgens Titia gaat het hier om een authentieke Tiffany & Co. Ook taxeert Willem de Winter een schilderij, gemaakt door Johannes Evert Hendrik Akkeringa.

Live: Wales - Nederland (Nations League)

NPO 3
20:35 uur

Na de overtuigende overwinning op België wacht vanavond het duel Wales - Nederland, de tweede wedstrijd van Oranje in de Nations League. Kunnen we opnieuw toeslaan? De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Het Nederlands elftal kende een wervelend begin van de derde editie van de Nations League. Oranje won met liefst 1-4 van België dankzij treffers van Steven Bergwijn, Memphis Depay (2x) en Denzel Dumfries. De tweede tegenstander is het Wales van sterspeler Gareth Bale.

Docu: Joan Collins - Van glamourgirl tot Dynasty-dame

NPO 2
23:15 uur

De Britse actrice Joan Collins wordt geboren in 1933 en maakt al in de jaren vijftig een wervelende entree in Hollywood. Haar lange carrière wordt in beeld gebracht in de documentaire Joan Collins - Van glamourgirl tot Dynasty-dame. Studiobazen zeggen Collins rollen toe in ruil voor 'wederdiensten', maar ze wijst ze af, waardoor de hoofdrol in Cleopatra (1963) aan haar voorbijgaat. In 1952 trouwt ze met Maxwell Reed, en later nog eens vier keer. Steeds de verkeerde keuze. In 1980 groeit ze in de rol van Alexis Colby in Dynasty uit tot een wereldwijd fenomeen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV