Serierecensie: Ms. Marvel is tienerdrama in dikke Marvel saus

Serierecensie: Ms. Marvel is tienerdrama in dikke Marvel saus
Kamala Khan is Marvel's nieuwe superheld

Film :

Vanaf 8 juni staat de eerste aflevering van Ms. Marvel op Disney+. Een bijzondere serie komt er van de hand van Marvel Studios: een serie die doet denken aan de coming-of-age verhalen die Netflix er heden ten dage uit blijft pompen. Is deze serie verfrissend genoeg? Lees hier onze eerste indruk van Ms. Marvel.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superkrachten
Kamala Khan, een geweldige student, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijver, heeft een speciale affiniteit met Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt, zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken.

Bron: Marvel Studios

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 73% | IMDb ★ 5,5

Deze eerste indruk gaat over de eerste aflevering van Ms. Marvel.

Het lukt de Disney+ series van Marvel tot nu toe eigenlijk best redelijk om fris te blijven. Van politiek drama, groot spektakel tot donker en persoonlijk. Ook in Ms. Marvel druipt de creativiteit van je scherm af. De kleuren spetteren, de sets schitteren. Het knappe van deze serie is dat het heel dicht bij zichzelf blijft: een persoonlijk verhaal over een tiener die problemen heeft en bij haar vriend en familie komt om hulp te zoeken. Uiteraard zit er een heel dik Marvel sausje overheen met meer referenties dan je kan tellen en dat valt inmiddels wel zodanig op dat nieuwe fans het moeilijk zullen krijgen deze serie te kijken. We spreken dan ook de voorzichtige hoop uit dat in het vervolg het verhaal zo persoonlijk blijft, ondanks de vorming van kosmische krachten als die van Capain Marvel. 3 sterren.

Cast
Iman Vellani (The Marvels) en Matt Lintz (The Walking Dead) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Bisha K. Ali (Loki).

Vanaf 8 juni 2022 is Ms. Marvel te streamen op Disney+. Genre: Komedie, Avontuur. Totaal aantal afleveringen: 6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Ms. Marvel is tienerdrama in dikke Marvel saus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV