Recensie: Hustle met Adam Sandler in Amerikaanse sportfilm met indrukwekkende slam dunk

Recensie: Hustle met Adam Sandler in Amerikaanse sportfilm met indrukwekkende slam dunk
Met acteerdebuut voor NBA-speler Juancho Hernangomez

Film :

Vanaf 8 juni is de film Hustle te zien op Netflix. Diegene die het spel basketbal in zijn hart gesloten heeft mag deze film zeker niet missen. Lees hier de filmrecensie van Hustle.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bo Cruz
Het verhaal volgt een Amerikaanse basketbalscout Stanley Sugerman die ten onrechte wordt ontslagen. Na het ontdekken van een fantastische speler - Bo Cruz genaamd - in het buitenland besluit hij de speler naar Amerika te halen om te bewijzen dat ze allebei de talenten hebben om het te maken in de NBA.

Acteur Juancho Hernangomez en Adam Sandler in de film 'Hustle'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 8,3

Het blijft een verademing om acteur Adam Sandler (ijzersterk in de film Uncut Gems) in een serieuze rol te zien, dit keer in een typische Amerikaanse sportfilm. De aangename combinatie van humor, tegenslagen, pijn, en actie zijn goed gedaan. De film heeft naast Sandler ook mooie rollen in huis voor Queen Latifah en het boomlange basketbaltalent Juancho Hernangomez. Er zijn zeker momenten dat Hustle in clichés vervalt, maar er is een ontwapenende oprechtheid in deze productie die ervoor zorgt dat je toch blijft kijken. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Adam Sandler (Uncut Gems) en het acteerdebuut voor Juancho Hernangomez zijn ook Robert Duvall (Widows), Ben Foster (Hell or High Water), Queen Latifah (Steel Magnolias) en Jaleel White (The Big Show Show) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeremiah Zagar (We The Animals).

Vanaf 8 juni 2022 is de film Hustle te zien op Netflix. Genre: Drama, Sport, Komedie. Tijdsduur: 118 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's