Woensdag in Khalid & Sophie: Gregory Sedoc over nieuw seizoen Sportlab Sedoc

Woensdag in Khalid & Sophie: Gregory Sedoc over nieuw seizoen Sportlab Sedoc
Dit zijn de gasten van woensdag 8 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 8 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.
Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 8 juni

  • Vanavond vormen Ajouad El Miloudi en Carolien Borgers ons duo van dienst. Met hen nemen we het nieuws van de dag door.

  • De basisbeurs komt terug, maar daarmee is de onvrede bij studenten nog verre van weg. Minister Robbert Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is ervoor verantwoordelijk en reageert aan tafel op hun zorgen.

  • Documentairemaker Roy Dames maakte de docu 'Op hete kolen'. Het hoofdpersonage, de positiviteitsgoeroe Emile Ratelband, is niet blij met het resultaat van de documentaire. Ratelband en Dames schuiven samen aan om hierover te praten.

  • Presentator Gregory Sedoc onderzoekt in het nieuwe seizoen Sportlab Sedoc hoe de kampioenen van morgen grote sportwedstrijden gaan winnen. Samen met oud-winnaar Richard Krajicek geeft hij antwoord op de vraag wanneer een Nederlandse tennisser weer de titel op Wimbledon pakt. Je kunt elke aflevering van Sportlab Sedoc terugkijken bij Gids.tv.

  • We sluiten af met muziek van Son Mieux. Ze spelen 'Multicolor'.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's