Vanavond op tv: Ten minste houdbaar tot aflevering 2, tv-première Ford v Ferrari

Vanavond op tv: Ten minste houdbaar tot aflevering 2, tv-première Ford v Ferrari
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 9 juni

Kijktip :

Vanavond is de tweede aflevering van Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. Verder onder meer de tv-première van de veelgeprezen film Ford v Ferrari (ook bekend als Le Mans '66). Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 9 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: flesvoeding

NPO 3
20:20 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van waarde duikt de Keuringsdienst in een product waar veel ouders zich zorgen over maken: flesvoeding. Soms zie je namelijk door de bomen het bos niet meer. De Keuringsdienst heeft vele kijkersvragen ontvangen van verwarde jonge ouders. In sommige gevallen lukt het niet om je pasgeboren kind borstvoeding te geven en in dat geval zou poedermelk voor in de fles uitkomst moeten bieden. Maar: het schap puilt uit van de verpakkingen.

Tv-première: Ford v Ferrari

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de tv-première van Ford v Ferrari te zien. De visionaire Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen. Ze bouwen een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company om het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in de 24 uur van Le Mans in Frankrijk in 1966.

Comedy: The Grand Budapest Hotel

Paramount Network
20:30 uur

Paramount Network zendt vanavond de briljante comedy The Grand Budapest Hotel uit. De film vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker, die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de twintigste eeuw.

Ten minste houdbaar tot: Paul bezoekt praatgroep

NPO 1
20:35 uur

In de tweede aflevering van Ten minste houdbaar tot is te zien hoe Anna de vijftiende verjaardag van Job groots wil vieren. Daarvoor hoopt ze haar traditionele 5, 4, 3, 2, 1-taart te kunnen maken, maar dan blijkt dat alle eieren uit de schappen in de supermarkt zijn gehaald vanwege een fipronilbesmetting. Anna laat zich uiteraard niet door een virusje uit het veld slaan. Na Anna's sollicitatie-incident besluit Paul de menopauze te researchen. Hij stuit op een praatgroep voor mannen met vrouwen die in de overgang zitten.

Docu: Rudeboy - The Story of Trojan Records

Canvas
23:00 uur

De muziekdocumentaire Rudeboy: The Story of Trojan Records schetst een beeld van het Londense platenlabel Trojan Records. In de jaren zestig en zeventig groeide dit label uit tot één van de invloedrijkste platenmaatschappijen uit de muziekgeschiedenis. Trojan Records speelde handig in op de migratie van veel Jamaicanen naar Engeland. Al snel was de maatschappij een expert in het uitbrengen van reggae, rocksteady en ska.

Docu: Mel

NPO 2
23:15 uur

In 2007 brak de Armeense Meline het wereldrecord gewichtheffen voor vrouwen. Ze werd onthaald als een nationale heldin, maar er ging veel meer achter deze bijzondere prestatie schuil. De documentaire Mel vertelt haar verhaal. Meline droeg een geheim met zich mee dat ze niet langer kon verhullen. Ze sprak haar wens uit om als man verder door het leven te willen gaan. Mel werd meteen publiekelijk aan de schandpaal genageld, maar ook bedreigd en vernederd.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV