Zaterdag 11 juni in Het Jachtseizoen op SBS6: Rob Geus en Peter Gillis

Zaterdag 11 juni in Het Jachtseizoen op SBS6: Rob Geus en Peter Gillis
Kunnen ze uit handen blijven van Team StukTV?

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen openen Giel de Winter, Thomas van der Vlught en Stefan Jurriëns de jacht op het bijzondere duo Rob Geus en Peter Gillis. Weten zij uit handen te blijven van Team StukTV?

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Regels
Rob Geus en Peter Gillis ontsnappen met twintig minuten voorsprong uit de gevangenis. Zij moeten vanaf dat moment proberen vier uur uit handen van Team StukTV te blijven. Daarbij is veel geoorloofd, maar er zijn wel enkele regels: ze mogen maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en ze mogen geen gebruik maken van hun eigen telefoon of geld. Ook krijgen ze een GPS-tracker die elke twintig minuten hun locatie doorstuurt naar Team StukTV.

Vakantieparken
Rob Geus kennen we al sinds jaar en dag als de hygiënepolitie van de Nederlandse televisie. In diverse tv-programma's dook hij op om keukens en hotelkamers te beoordelen op hygiëne. Verder was hij ook te zien in Expeditie Robinson. Peter Gillis heeft sinds enkele jaren een succesvolle realityshow op SBS6. In Familie Gillis: massa is kassa krijgen we een kijkje achter de schermen bij zijn vakantieparken, waarmee Peter een fortuin verdiende.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV