Nederland - Polen live op tv en online (Nations League)

Nederland - Polen live op tv en online (Nations League)
Hopen op derde winst op rij

Sport :

Na twee uitwedstrijden speelt Nederland vanavond het eerste thuisduel van de derde editie van de Nations League, tegen Polen in De Kuip. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Polen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwinningen
Oranje is de Nations League sterk begonnen met twee overwinningen, maar tussen die zeges zat een wereld van verschil. Vrijdag werd België van de mat getikt en met maar liefst 1-4 verslagen. Woensdag mocht een B-team - met elf andere namen - aantreden in en tegen Wales. Het werd een buitengewoon moeizame wedstrijd, die in de slotfase werd gewonnen dankzij een goal van Wout Weghorst: 1-2.

Grote nederlaag
Aangezien Wales tijdens het eerste Nations League-weekend nog streed om een ticket voor het WK voetbal, later dit jaar in Qatar, heeft Polen pas één wedstrijd achter de rug. Die zal ze weinig vertrouwen hebben gegeven, want de Belgen waren gebrand op revanche na de ontluisterende nederlaag tegen Nederland. Polen was het lijdend voorwerp en werd met liefst 6-1 verslagen.

De wedstrijd Nederland - Polen is zaterdag 11 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Polen live op tv en online (Nations League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV