Gemist op tv: Fries liedje bij The Voice Kids

Gemist op tv: Fries liedje bij The Voice Kids
Flikken Maastricht nog niet online te zien

Gemist

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

De meest recente auditie-avond bij The Voice Kids pakte voor coach Marco Borsato goed uit. Baukje koos met het nummer In Nije Dei voor de coach. Bij Kiya draaiden alle stoelen om, maar Marco Borsato mocht zich de gelukkige coach noemen.

Fans van Flikken Maastricht die de serie terug wilden kijken, waren gisteren niet te spreken over NPO. De derde aflevering was om 09.00 uur op zaterdagochtend nog steeds niet beschikbaar.

Ivo Niehe ging voor TV Show op Reis op bezoek bij Jair Ferweda, bekend van de politieke verslaggeving bij Jinek. Voor de oplettende kijker: één van de schilderijtjes in Ferweda zijn huis werd geblurd in beeld gebracht, hoewel deze eerder in de aflevering gewoon te zien was.

Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van vrijdag.

Tags: auditie, maastricht, tweets, gemist, speeltuin, fragmenten, tv-show, the voice, npo, marco borsato, serie, kijkcijfers, the voice kids, coach, show, hoogtepunten, programma's, flikken maastricht, flikken, fries, kijker, video, voice kids, fans, ivo niehe, jinek, tv-programma's, kids, reis, avond, kijken

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »