Docuserie The Lakes with Simon Reeve vanaf zondag te zien op Canvas

Docuserie The Lakes with Simon Reeve vanaf zondag te zien op Canvas
Op reis door prachtig gebied in Engeland

Kijktip :

In de driedelige documentaireserie The Lakes with Simon Reeve verkent de Britse tv-persoonlijkheid Simon Reeve de prachtige en unieke landschappen van het Lake District, een gebied in het noordwesten van Engeland.

Inwoners
The Lakes, zoals het gebied ook wel genoemd wordt, is een populaire vakantiebestemming en staat bekend om zijn meren, bossen en bergen. Simon Reeve begint zijn reis met ontmoetingen met de inwoners van het graafschap Cumbria. Zij hebben verschillende visies op de toekomst van het grootste nationale park van Engeland.

Eekhoorns
Reeve praat met de leden van een campagnegroep die proberen om de overgebleven rode eekhoorns te beschermen, met een traditionele landbouwer die het gevoel heeft dat zijn oude manier van leven op het punt staat uit te sterven, en met een achttienjarige student die een boerderij van maar liefst zeshonderd hectare runt.

De documentaireserie The Lakes with Simon Reeve is vanaf zondag 12 juni wekelijks rond 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's