Legendarische comedy The Naked Gun zondag te zien op Comedy Central

Legendarische comedy The Naked Gun zondag te zien op Comedy Central
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

In de jaren tachtig waren ietwat flauwe comedy's helemaal in trek. Veel van die films zijn nu niet meer te kijken, maar The Naked Gun: From the Files of Police Squad! vormt daarop een uitzondering - die film is nog steeds hilarisch. Je ziet deze klassieker zondag op Comedy Central en je kunt The Naked Gun streamen via Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Crimineel Vincent Ludwig plant een duistere aanslag op Elizabeth II, de koningin van Engeland, die op bezoek komt in de Verenigde Staten. De incompetente rechercheur Frank Drebin moet hier een stokje voor steken en krijgt hulp van zijn nieuwe liefde Jane Spencer. Wanneer Frank probeert om de koningin te redden, maar daarbij alles in het honderd laat lopen, wordt hij van de zaak gehaald. Frank laat zich echter niet kennen en zet zijn belangrijke missie op eigen houtje verder.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Leslie Nielsen begon zijn filmcarrière halverwege de jaren vijftig en was onder meer te zien in Forbidden Planet (1956) en The Poseidon Adventure (1972), maar pas in de jaren tachtig werd hij een enorme filmster dankzij de comedy's waar hij in speelde. Dat begon met Airplane! (1980) en bereikte een momentum met de release van deze eerste Naked Gun-film in 1988. Je moet weliswaar van flauwe humor houden om de film volledig op waarde te schatten, maar als je je daar eenmaal aan hebt overgegeven wacht je een heerlijke klassieker met tal van hilarische scènes.

Cast
Naast Leslie Nielsen (Airplane!) en Priscilla Presley (The Adventures of Ford Fairlane) zijn ook Ricardo Montalbán (Star Trek II: The Wrath of Khan), George Kennedy (Cool Hand Luke) en O.J. Simpson (The Towering Inferno) te zien in The Naked Gun: From the Files of Police Squad! Deze film is geregisseerd door David Zucker (Top Secret!).

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is zondag 4 september om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy. Speelduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's