Nieuwe reeks Opium op Oerol vanaf maandag 13 juni te zien op NPO 2

Nieuwe reeks Opium op Oerol vanaf maandag 13 juni te zien op NPO 2
Festival is weer helemaal terug

Kijktip :

Na twee jaar coronapandemie is theaterfestival Oerol, net als veel andere festivals, weer terug van weggeweest. Dat betekent ook dat het programma Opium op Oerol weer te zien is op NPO 2. Cornald Maas belicht in dit programma het veelzijdige festival.

Opium op Oerol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jonge makers
In Opium op Oerol is aandacht voor de vele makers die naar Terschelling komen om hun kunsten te vertonen. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe theater- en muziektrends? Welke culturele crossovers zijn er te ontdekken? En zijn er vernieuwende, jonge makers die een mooie toekomst tegemoet gaan? Maas ontvangt daarnaast elke dag een mediapersoonlijkheid.

Muziek
Hij praat met zijn gast over zijn of haar culturele belangstelling. De gast bezoekt een voorstelling waarover met Cornald Maas aan tafel wordt doorgepraat. In de eerste aflevering is dat NOS Journaal-presentatrice Simone Weimans. De gesprekken en reportages worden omlijst met live muziek en performances van onder anderen slamdichter Lisette Ma Neza.

De nieuwe reeks van Opium op Oerol is vanaf maandag 13 juni dagelijks rond 19.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Opium op Oerol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV