Maandag 13 juni in Kopen zonder kijken: huis in het centrum van Leeuwarden

Maandag 13 juni in Kopen zonder kijken: huis in het centrum van Leeuwarden
Slaagt deze lastige zoektocht?

Kijktip :

In Kopen zonder kijken probeert een team onder leiding van Martijn Krabbé het geschikte huis te vinden voor een zoekend stel. Voor de aflevering van maandag (13 juni) reizen we naar het hoge noorden, want Bonne en Michiel wonen in Leeuwarden.

Kopen zonder kijken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Centrum
Het kleine huisje van Bonne waar ze in wonen begint wel wat krap aan te voelen. Het stel wil graag een nieuwe start maken in een groter huis, dat ook nog eens in het centrum van Leeuwarden moet liggen. Zelf hebben ze het juiste huis nog niet kunnen vinden en daarom schakelen ze de hulp van Kopen zonder kijken in.

Verbouwen
Makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Bob Sikkes en stylist Roos Reedijk gaan op zoek en proberen de wens van Bonne en Michiel uit te laten komen. Met behulp van een flinke verbouwing hopen zij een huis dat in eerste instantie op weinig enthousiasme kan rekenen alsnog om te toveren tot een droomhuis.

Kopen zonder kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV