Nieuw seizoen Urk! vanaf dinsdag 14 juni te zien op SBS6

Nieuw seizoen Urk! vanaf dinsdag 14 juni te zien op SBS6
Meekijken in beroemd en berucht vissersdorp

Kijktip :

Dinsdag (15 juni) start alweer het zesde seizoen van de realityserie Urk!, waarin we een kijkje krijgen in de beroemde vissersplaats. Diverse bekende Urkers nemen ons mee in het dagelijks leven en maken ons deelgenoot van het wel en wee 'op' Urk.

Urk! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geruchtenmachine
In het nieuwste seizoen is te zien hoe de geruchtenmachine op Urk op volle toeren draait. Veel van de hoofdrolspelers uit Urk! maken namelijk belangrijke gebeurtenissen mee. Zo zijn de relatiebreuk van Teun Föhn en de zwangerschap van de ongehuwde Mathilde het gesprek van de dag.

Naastenliefde
Gelukkig is er in de hechte gemeenschap van Urk geen gebrek aan naastenliefde. Teun en Mathilde mogen dan wel landelijke bekendheden zijn, zij hebben net zoveel behoefte aan een steun en toeverlaat als anderen. Voor Teun is dat zijn beste vriend Ap en voor Mathilde natuurlijk tweelingzus Gerda.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's