Nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War

Nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War
Superhelden werken samen tegen gemeenschappelijke vijand

Nieuws

Marvel-fans, eindelijk is het zover. Er is een nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War. Zowat alle helden van Marvel werken voor deze film samen om het op te nemen tegen Thanos.

Thanos is een schurk die op zoek is naar alle Infinity Stones, om zo de helft van het universum uit te wissen. De Avengers nemen het onder andere samen met de Guardians of the Galaxy, Black Panther en Doctor Strange op tegen deze paarse schurk. Waarom Thanos dit wil doen, is nog niet helemaal duidelijk. Wel gaan er geruchten dat hij dit doet om indruk te maken op zijn liefde, de Godin van de dood.

Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Tom Holland (Spiderman), Josh Brolin (Thanos) en Chadwick Boseman (Black Panther).

Eerder kwam deze trailer al uit, en was er een kleine verrassing voor kijkers van de Superbowl. Avengers: Infinity War is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tags: film, liefde, galaxy, iron man, trailer, wissen, america, fans, dood, benedict cumberbatch, chris evans, chris hemsworth, chris pratt, robert downey jr., doctor strange, guardians of the galaxy, thor, marvel, geruchten, black panther, avengers, universum, captain america, chadwick boseman, infinity war

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »