Vanavond op tv: Boederij van Dorst met Katja Schuurman en Douwe Bob

Vanavond op tv: Boederij van Dorst met Katja Schuurman en Douwe Bob
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 juni

Kijktip :

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst opnieuw een spraakmakend duo. Deze week komen zanger Douwe Bob en actrice/tv-persoonlijkheid Katja Schuurman helpen op de boerderij. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 juni hieronder.

Biemans in Amerika
Daarnaast zien we de nieuwe docuserie Tussen de Amerika's van Stef Biemans. Vijftien jaar lang bewoonde en bereisde Biemans Midden-Amerika en dus kan hij ons als geen ander inzicht verschaffen in het wel en wee van de lokale bevolking. Vanavond start ook de vierdelige Britse dramaserie Deadwater Fell op NPO 2. In deze serie strijken we neer in het vredige Schotse plaatsje Kirkdarroch, dat plotseling geconfronteerd wordt met een tragedie na een feestelijke dag.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Comedy: The Naked Gun - From the Files of Police Squad!

Comedy Central
20:00 uur

Leslie Nielsen speelt Police Squad-agent Frank Drebin. Hij heeft een scherpe kaaklijn, maar is niet al te slim. Hij stuit in de film The Naked Gun - From the Files of Police Squad! toevallig op een complot om koningin Elizabeth te vermoorden. De komediefilm is vanavond te zien op Comedy Central.

Start: The Lakes with Simon Reeve

Canvas
20:09 uur

In de driedelige documentaireserie The Lakes with Simon Reeve verkent de Britse tv-persoonlijkheid Simon Reeve de prachtige en unieke landschappen van het Lake District, een gebied in het noordwesten van Engeland. Reeve praat met de leden van een campagnegroep die proberen om de overgebleven rode eekhoorns te beschermen, met een traditionele landbouwer die het gevoel heeft dat zijn oude manier van leven op het punt staat uit te sterven, en met een achttienjarige student die een boerderij van maar liefst zeshonderd hectare runt.

Boerderij van Dorst: Douwe Bob en Katja Schuurman

NPO 3
20:18 uur

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst zien we Douwe Bob en Katja Schuurman helpen op de boerderij. Douwe Bob haalde het afgelopen jaar vaker het nieuws door privéperikelen dan met zijn muziek en praat hierover. Vorig jaar verbrak Katja haar relatie met chefkok Freek van Noortwijk, met wie ze een dochter had. Inmiddels heeft ze echter ook weer een nieuwe liefde.

Nieuw: Tussen de Amerika's

NPO 2
20:22 uur

Stef Biemans begint de vierdelige serie Tussen de Amerika's bij de Kuna, een traditioneel levend volk op verdwijnende eilanden. Op de paradijselijke San Blas-eilanden leven de Kuna's met het ritme van de natuur. Nu de zeespiegel stijgt, staan ze voor een groot dilemma: moeten ze verhuizen naar het platteland of wachten tot het water komt?

Sciencefictionfilm: Inception

Veronica
22:46 uur

Dom Cobb is in de film Inception een handige dief. Hij is een ware meester op het gebied van 'extraction': het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren. Cobb krijgt de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een vrijwel onmogelijke 'inception'.

Start: Deadwater Fell

NPO 2
23:20 uur

Zondag 12 juni begint de vierdelige Britse dramaserie Deadwater Fell.
De inwoners van het Schotse plaatsje Kirkdarroch, gaan tevreden naar bed, maar plotseling breekt er brand uit in het huis van Tom en Kate Kendrick. Hun vrienden (en buren) Jess Milner en politiecommissaris Steve slaan alarm. De brand blijkt fataal: Steve sleept Kate naar buiten, die al dood blijkt te zijn. Ondertussen zitten de drie kinderen van de familie Kendrick binnen opgesloten.

Actuele video's

Meer actuele video's