Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 23

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 23
Kijktips voor 11 t/m 18 juni

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier het overzicht van alle nieuwe films en series in juni 2022.

Hustle (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een basketbalscout ontdekt een fenomenale speler in Spanje. Deze basketballer heeft een heftig verleden, maar de scout neemt hem mee naar de Verenigde Staten. Tegen alle verwachtingen in hebben ze nog één laatste kans om te bewijzen dat ze het kunnen maken in de NBA. Lees hier waar je vanaf 8 juni Hustle kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Hustle.

Peaky Blinders, S6 (nu te zien)

Netflix

Een beruchte bende in Birmingham wordt geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Aan het einde van seizoen 5 is Shelby niet in beste doen, klimt de man nog uit het dal of is het einde verhaal? Bekijk hier waar je Peaky Blinders kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Peaky Blinders seizoen 6.

Halftime (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een intieme blik op wereldster Jennifer Lopez terwijl ze reflecteert op haar mijlpalen en evolutie als artiest, en navigeert door de tweede helft van haar carrière terwijl ze blijft entertainen, empoweren en inspireren. Lees hier waar je vanaf 14 juni Halftime kunt kijken.

God's Favorite Idiot, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Clark Thompson heeft in zijn collega Amily zijn grote liefde gevonden. Als hij getroffen wordt door de bliksem en plots een vreemde gloed vertoont, begint zijn omgeving te vermoeden dat hij is uitgekozen door God, mogelijk om de Apocalyps te voorkomen. Bekijk hier waar je vanaf 15 juni God's Favorite Idiot kunt streamen.

Spiderhead (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch proefpersoon aan te melden om hun straf te verkorten. Een voorbeeld van zo'n onderwerp voor een nieuw medicijn dat gevoelens van liefde kan opwekken, begint de realiteit van zijn emoties in twijfel te trekken. Lees hier waar je vanaf 17 juni Spiderhead kunt kijken.

You Don't Know Me, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
In deze serie staat Hero terecht voor de moord op een lokale drugsdealer. En een veroordeling lijkt slechts een kwestie van tijd. Maar dan doet Hero iets onverwacht. Bekijk hier waar je vanaf 17 juni You Don't Know Me kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV