Serierecensie: Ten Minste Houdbaar Tot is herkenbaarheid en humor de grote troef

Serierecensie: Ten Minste Houdbaar Tot is herkenbaarheid en humor de grote troef
Met Ricky Koole en Ruben van der Meer

Film :

Vanaf 2 juni is de serie Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. De Nederlandse Publieke Omroep is lekker bezig als het gaat om kwaliteitsseries met een lach en een traan. Na de serie Jos met Diederik Ebbinge volgen we nu een stel in een dikke vette huwelijkscrisis. Lees hier de serierecensie van Ten minste houdbaar tot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Paul en Anna
Het stel Paul en Anna hebben niet bepaald een gelukkig huwelijk. Hij stort zich op zijn promotie, zij raakt in de overgang maar zit niet op steun te wachten. De kinderen zijn al bijna het huis uit, dus kunnen Paul en Anna eindelijk beginnen aan hun zeven vette jaren. Althans, dat hopen ze...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,0

Dat het huwelijk zowel een hemel als een hel kan zijn, bewijst deze nieuwe komedie- en dramaserie met heerlijke cast zeker. Zowel Ruben van de Meer (Random Shit) als Ricky Koole (Diepe Gronden) zetten hele fijne rollen neer in een relatie waarbij het seksleven zo koud is als de temperaturen op de Noordpool. Hilarisch zijn onder andere de afleveringen met de sling in de slaapkamer, het Pieterpad en de finale als Anna 50 jaar wordt. Ook de totaal andere rol van Undercover-ster Nazmiye Oral als vriendin van Anne is een goede keuze. Herkenbaarheid is de grote troef in deze slim geschreven productie die zeker het kijken waard is. Vier sterren.

Ruben van der Meer (Paul) en Ricky Koole (Anna) in de serie 'Ten Minste Houdbaar Tot'

Cast
Naast Ricky Koole (Captain Nova) en Ruben van de Meer (De Lama's) zijn ook Nazmiye Oral (Undercover), Rian Gerritsen (De Luizenmoeder) Manoushka Zeegelaar Breeveld (Quicksand) en Kok-Hwa Lie (De dirigent) te zien in deze film. Deze serie is ontwikkeld door Eva Aben.

De serie Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Deze serie bevat 8 afleveringen van 25 minuten. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Ten Minste Houdbaar Tot is herkenbaarheid en humor de grote troef of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV