Kijktips voor deze week: Ms. Marvel, nieuw seizoen Peaky Blinders en nog 3 tips

Kijktips voor deze week: Ms. Marvel, nieuw seizoen Peaky Blinders en nog 3 tips
Welke films en series kun je nu kijken?

Kijktip :

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

1. Ms. Marvel, S1

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch? Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Ms. Marvel.

2. Peaky Blinders, S6

Netflix

Een beruchte bende in Birmingham wordt geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Aan het einde van seizoen 5 is Shelby niet in beste doen, klimt de man nog uit het dal of is het einde verhaal? Bekijk hier waar je Peaky Blinders kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Peaky Blinders seizoen 6.

3. The Boys, S3

Wekelijks op Prime Video

Bron: Prime Video
In het derde seizoen krijgt Billy Butcher een serum in handen dat hem 24 uur lang van superkrachten kan voorzien. Ondertussen probeert Homelander na zijn romance met de psychopathische Stormfront zijn beschadigde imago te herstellen. Bekijk hier waar je The Boys kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Boys seizoen 3.

4. Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband

Videoland

Bron: Videoland
We volgen Emiles voorbereidingen voor zijn emigratie naar Thailand met zijn twaalfjarige zoon Emilio. Hij wil Nederland achter zich laten en zijn brood daar gaan verdienen. Gedurende het vertrek en zicht op de toekomst, worden ook het verleden en heden geportretteerd. Bekijk hier waar je vanaf 3 juni Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband.

5. Hustle

Netflix

Bron: Netflix
Een basketbalscout ontdekt een fenomenale speler in Spanje. Deze basketballer heeft een heftig verleden, maar de scout neemt hem mee naar de Verenigde Staten. Tegen alle verwachtingen in hebben ze nog één laatste kans om te bewijzen dat ze het kunnen maken in de NBA. Lees hier waar je vanaf 8 juni Hustle kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Hustle.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV