Squid Game seizoen 2 is officieel bevestigd door Netflix

Squid Game seizoen 2 is officieel bevestigd door Netflix
Wereldwijde Netflix-hit gaat door...

Nieuws :

De kogel is door de kerk. Squid Game seizoen 2 is nu officieel bevestigd door Netflix co-CEO en chief content officer Ted Sarandos. Wel moeten we nog even geduld hebben, want het tweede seizoen is pas in 2024 te zien - en dat is onder voorbehoud.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

"The Squid Game universe has just begun"
Het verhaal in het eerste seizoen gaat over 456 deelnemers. Deze grote groep mensen zet hun levens op het spel in de hoop op een prijzenpot van 45,6 miljard. Wie faalt, sterft. Maar één persoon kan de strijd winnen.

Lees hier onze recensie van Squid Game seizoen 1

Lee Jung-jae
Regisseur Hwang Dong-hyuk heeft inmiddels ook bevestigd dat hij en hoofdrolspeler Lee Jung-jae inderdaad terugkomen voor het nieuwe seizoen. Het eerste seizoen ging in première op Netflix op vrijdag 17 september 2021 en is gezien door meer dan honderd miljoen abonnees. Daarmee is het de allergrootste Netflix-serie ooit geworden.

Cast
Het eerste seizoen van negen afleveringen heeft hoofdrollen voor Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Lee Ji-ha, O Yeong-su, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi en Kim Joo-ryoung.

Wanneer Squid Game seizoen 2 te zien is op Netflix is nu nog niet bekendgemaakt. Als er meer bekend is over afleveringen en bij ander nieuws over deze serie lees je dat op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV