Recensie: Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear over evolutie van Buzz Lightyear

Recensie: Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear over evolutie van Buzz Lightyear
Van speeltje in Toy Story naar superheld in Lightyear

Kijktip :

Vanaf 10 juni staat de documenaire Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear op Disney+. De animatiefilm Lightyear komt eraan en op Disney+ is nu een korte documentaire te vinden over deze fantastische held in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear..

Lees hier onze filmrecensie van Lightyear.

Op naar de sterren en daar voorbij!
Verken de evolutie van Buzz Lightyear van speelgoed tot mens bij het maken van Pixar's animatiefilm Lightyear. Duik in de oorsprong en culturele impact van ieders favoriete Space Ranger, de kunst van het ontwerpen van een nieuwe 'menselijke Buzz' en de grote uitdagingen waarmee de Lightyear-crew onderweg te maken krijgt.

Een kijkje achter de schermen bij Pixar's animatiefilm 'Lightyear'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,2

Het is aan te raden om deze documentaire na de film Lightyear te bekijken, want spoilers geven al het één en ander weg over de film en dat is zonde. Verder zien we een leuke making off waarin de makers onder andere praten over hoe de pandemie invloed had op de nieuwe animatiefilm, maar ook wat tijdrek en hypersnelheid is. We zien hoe de Buzz uit Toy Story een echte actieheld is geworden en worden voorgesteld aan zijn nieuwe vrienden, zoals het sterke Alisha, de grappige robotkat Sox en superschurk Zurg. Voor de liefhebbers een leuk kijkje in de keuken van animatiestudios Pixar en daar voorbij! Drie sterren.

Cast
Onder andere zijn Angus MacLane (Finding Nemo), Jeff Pidgeon (Monsters en Co) en Pete Docter (Up) van Pixar te zien in deze documentaire. Deze productie is geregisseerd door Tony Kaplan (The Pixar Shorts: A Short History).

Vanaf 10 juni 2022 is de documentaire Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear te zien op Disney+. Genre: Documentaire. Tijdsduur: 35 minuten.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV