Vanavond op tv: Kopen zonder kijken in Leeuwarden, Dionne dichtbij over First Ladies

Vanavond op tv: Kopen zonder kijken in Leeuwarden, Dionne dichtbij over First Ladies
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 juni

Kijktip :

Vanavond speelt Kopen zonder kijken zich af in het hoge noorden, om precies te zijn Leeuwarden. Verder onder meer een nieuwe reeks van Dionne dichtbij over de First Ladies van de Verenigde Staten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Opium op Oerol

NPO 2
19:10 uur

Na twee jaar coronapandemie is theaterfestival Oerol, net als veel andere festivals, weer terug van weggeweest. Dat betekent ook dat het programma Opium op Oerol weer te zien is op NPO 2. Cornald Maas belicht in dit programma het veelzijdige festival. In Opium op Oerol is aandacht voor de vele makers die naar Terschelling komen om hun kunsten te vertonen. Maas ontvangt daarnaast elke dag een mediapersoonlijkheid, met wie hij praat over zijn of haar culturele belangstelling.

Kopen zonder kijken: centrum van Leeuwarden

RTL 4
20:30 uur

In Kopen zonder kijken probeert een team onder leiding van Martijn Krabbé het geschikte huis te vinden voor een zoekend stel. Voor de aflevering van vanavond reizen we naar het hoge noorden, want Bonne en Michiel wonen in Leeuwarden. Het kleine huisje van Bonne waar ze in wonen begint wel wat krap aan te voelen. Het stel wil graag een nieuwe start maken in een groter huis, dat ook nog eens in het centrum van Leeuwarden moet liggen. Zelf hebben ze het juiste huis nog niet kunnen vinden.

Terug: Dionne dichtbij

NPO 1
21:25 uur

Na de serie Dionne dichtbij: Máxima is Dionne Stax terug met een nieuwe reeks van Dionne dichtbij. Deze keer duikt ze in het leven van de First Ladies van de Verenigde Staten, de presidentsvrouwen die in de schaduw van hun man opereren. Als de deuren van het Witte Huis eenmaal opengaan staat er een rij personeel klaar om de first family 24 uur terzijde te staan. Dionne ontmoet diverse personeelsleden van het Witte Huis.

Start: Dilemma's van dokters

NPO 2
22:20 uur

Wie mag een kind? En wie beslist dat? In de driedelige documentaireserie Dilemma's van dokters worden zowel de personen met een grensverleggende kinderwens als hun artsen gevolgd. Sinds 2019 kan en mag in Nederland steeds meer op het gebied van vruchtbaarheid en voortplanting en dat levert bijzondere verhalen op. Waar zogenoemde ‘wensouders’ voorheen naar het buitenland werden verwezen voor commercieel draagmoederschap of adoptie, kunnen ze nu in eigen land geholpen worden.

Thriller: The Adjustment Bureau

NET 5
22:20 uur

Op Net5 is vanavond de spannende thriller The Adjustment Bureau te zien. De ambitieuze politicus David staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat. Maar zodra hij danseres Elise ontmoet en een romantische affaire met haar krijgt, gebeuren er ineens rare dingen. David ontdekt dat ze worden gevolgd door mannen die in opdracht van een mysterieuze organisatie proberen te verhinderen dat hij en Elise samen zijn. Het is voor hen van belang dat David niet van zijn levenspad afwijkt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV