Woensdag 15 juni in Het Perfecte Plaatje in Argentinië: staatsieportret

Woensdag 15 juni in Het Perfecte Plaatje in Argentinië: staatsieportret
Opnieuw bijzondere opdrachten voor fotograferende BN'ers

Kijktip :

Woensdag (15 juni) is de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien op RTL 4. Waar deelnemers aan andere seizoenen van Het Perfecte Plaatje de finale moeten halen om naar het buitenland te mogen, vindt deze hele reeks plaats in het zonnige Zuid-Amerikaanse land.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vorige aflevering
In de eerste aflevering ontsprong Tim den Besten, die destijds stijf onderaan eindigde, de dans. Renée Soutendijk kwam toen als beste uit de bus en ook Daphne Bunskoek deed het uitstekend. Vorige week stond de traditionele naaktshoot op het programma, die bij diverse deelnemers voor zenuwen zorgde. Waar Daphne een week eerder goed presteerde, moest ze nu het veld ruimen.

Lees verder onder de video's.

Staatsieportret
Overigens kwam Tim voor de tweede keer op rij goed weg, want de ongeremde televisiepresentator eindigde maar net boven Daphne. Hij zal in deze aflevering opnieuw alle zeilen moeten bijzetten in twee nieuwe opdrachten. De fotografen duiken voor een macroshoot wel heel dicht op hun onderwerp en reizen voor een staatsieportret af naar een Argentijns paleis.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's