Roxanne uit B&B Vol liefde woensdag te zien in Steenrijk, straatarm

Roxanne uit B&B Vol liefde woensdag te zien in Steenrijk, straatarm
Herhaling uit 2020

Kijktip :

Vorige week herhaalde SBS6 de aflevering van Steenrijk, straatarm met zanger Henk Dissel en ook deze week is een 'bekende Nederlander' aan de beurt. In 2020 deed Roxanne Filion namelijk mee. Zij werd vorig jaar landelijk bekend dankzij het programma B&B Vol liefde.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Cateringbedrijf
In het Brabantse Roosendaal maken wonen Dominique en Roxanne. Roxanne runt er een goedlopende bed & breakfast en een cateringbedrijf. Dominique is als ruiter en trainster op hoog niveau actief in de paardendressuur en is net als Roxanne ondernemend ingesteld. De handel in door haar getrainde paarden legt haar bepaald geen windeieren.

Schuld
Dominique en Roxanne vertrekken naar Kruiningen om een week van leven te ruilen met alleenstaande moeder Renate en haar dochters. Renate zit met een hoge schuld in haar maag en knoopt nu alle eindjes aan elkaar om stapje voor stapje uit de financiële malaise te komen. Hoe vindt zij het om in luxe te leven? En slagen Dominique en Roxanne erin te leven met een kleinere portemonnee?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's