Maandag in Khalid & Sophie: Haarhuis en Boogert over winst Tim van Rijthoven Rosmalen

Maandag in Khalid & Sophie: Haarhuis en Boogert over winst Tim van Rijthoven Rosmalen
Dit zijn de gasten van maandag 13 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 13 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie maandag 13 juni

  • Vandaag nemen we het nieuws door met ons duo van dienst Gregory Sedoc en Eric Corton.

  • Tim van Rijthoven won onverwacht het toernooi van Rosmalen als nummer 205 van de wereld. Zijn voormalig coach Paul Haarhuis en tenniscommentator Kristie Boogert schuiven aan over het sportsprookje van dit weekend.

  • In 1992 dacht een groep jonge handbalsters uit Bosnië tijdens de oorlog naar Nederland te vertrekken voor een toernooi. In werkelijkheid was het een reddingsoperatie. GerBen van 't Hek en Rens Lieman schreven er een boek over en zijn samen met de handbalsters te gast.

  • Zonta van den Goorbergh treedt in de voetsporen van zijn vader Jurgen. Hij is nog maar 16 jaar en maakt dit jaar zijn WK-debuut als coureur in de Moto2. Samen zitten ze aan tafel.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV