Maandag in Humberto: Viggo Waas vertelt met Erik Scherder over zijn herseninfarct

Maandag in Humberto: Viggo Waas vertelt met Erik Scherder over zijn herseninfarct
De gasten van Humberto van maandag 13 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto Dit zijn de gasten van maandag 13 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - maandag 13 juni

  • Vorig jaar maart werd cabaretier Viggo Waas getroffen door een herseninfarct. Het afgelopen jaar stond voor hem in het teken van herstellen. Vanavond doet hij voor de eerste keer zijn verhaal, samen met zijn beste vriend Peter Heerschop en Erik Scherder.
  • Tim van Rijthoven heeft voor een ongelooflijke stunt gezorgd door het tennistoernooi van Rosmalen te winnen! Als nummer 205 van de wereld versloeg hij gisteren de nummer 2 op de wereldranglijst. Vanavond schuift hij samen met tenniscommentator Marcella Mesker aan bij Humberto.
  • Eindelijk is het er: het lange termijnplan van minister Kuipers over hoe om te gaan met een nieuwe coronagolf in het najaar. De minister wil nieuwe lockdowns 'koste wat kost' voorkomen. Maar gaat dat hem lukken?
    Marcel Levi is te gast.
  • Op een stampvol Malieveld gaf Anouk dit weekend haar ja-woord aan Dominique. Aan tafel trouwabmtenaar Mildred Nijhove, die de eer had om dit bijzondere stel te mogen trouwen.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's