Recensie: Halftime is gedateerde documentaire over superster in "zwaar weer"

Recensie: Halftime is gedateerde documentaire over superster in "zwaar weer"
Met Jennifer Lopez en Ben Affleck

Film :

Vanaf 14 juni is de documentaire Halftime te zien op Netflix. Jennifer Lopez was aanvankelijk niet te spreken over het idee om de Half Time Show van de Super Bowl in 2020 te delen met Hips don't Lie-zangeres Shakira. Is dat dan het enige dat je uit deze documentaire meeneemt? Lees hier de filmrecensie van Halftime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

It's Just The Beginning
Een intieme blik op Jennifer Lopez terwijl ze reflecteert op haar mijlpalen en evolutie als artiest, en navigeert door de tweede helft van haar carrière terwijl ze blijft entertainen, empoweren en inspireren.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,4

Fans van Jenny from the Block halen absoluut hun gram in deze documentaire, met als rode draad de voorbereidingen op het indrukwekkende optreden van de Super Bowl van 2020. Daarnaast zie je een hard werkende moeder, familiemens en zakenvrouw met een missie. Dat is natuurlijk te prijzen, en ziet de 52-jarige zangeres er nog steeds fantastisch uit. De film Hustlers (lees hier onze filmrecensie) en het mislopen van de Oscarnominatie komt ook meerdere malen voorbij in een verder erg geregisseerde film. Een herhaling van zetten: het lijkt er op dat Lopez heeft bepaald wat ze wil laten zien. En dan waren we haar aanstaande Ben Affleck bijna vergeten. Twee sterren.

Cast
In deze productie zijn onder andere Jennifer Lopez (Marry Me) en Ben Affleck (Argo) te zien. Deze productie is geregisseerd door Amanda Micheli (Religion of Sports).

Vanaf 14 juni 2022 is de documentaire Halftime te zien op Netflix. Genre: Documentaire, Muziek. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV