Dinsdag in Khalid & Sophie: Peter Derrek Hof over de 'vergeten' oorlog in Jemen

Dinsdag in Khalid & Sophie: Peter Derrek Hof over de 'vergeten' oorlog in Jemen
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 14 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 14 juni

  • Vandaag vormen Dolf Jansen en Sahil Amar Aïssa ons duo van dienst.
    Sinds 2015 woedt er in Jemen een oorlog die al meer dan 150.000 levens heeft geëist. De VN noemt het de grootste humanitaire ramp ter wereld. Toch hoor je er weinig over in het nieuws. Vanavond praten we erover met Nederlands ambassadeur in Jemen Peter Derrek Hof.

  • Golfer Daan Huizing en Daniëlle Huizing-Leeman komen vertellen over hun bijzondere werkrelatie. Daniëlle is een van de weinige vrouwelijke caddies in Europa. Voor haar man sjouwt ze met liefde een tas van 20 kilo over de golfbaan.

  • 'De Zeven Vinkjes' van Joris Luyendijk kreeg veel media-aandacht. In het boek kaart Luyendijk diversiteit, kansenongelijkheid en privileges in de maatschappij aan. Aan tafel blikt Luyendijk terug op de velen reacties op zijn boek.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV