Dinsdag in Humberto: Stefan Vermeulen over de rechtszaak van Sywert van Lienden

Dinsdag in Humberto: Stefan Vermeulen over de rechtszaak van Sywert van Lienden
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto Dit zijn de gasten van dinsdag 14 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - dinsdag 14 juni

  • Voor het eerst sinds de omstreden mondkapjesdeal van ruim 100 miljoen euro, verschenen Sywert van Lienden, Bernd Damme en Camille van Gestel vandaag in de rechtszaal in Amsterdam. We bespreken het met NRC-journalist en schrijver van het boek Sywerts Miljoenen Stefan Vermeulen.

  • Eric Clapton moet wel onder de indruk zijn geweest toen hij Mell & Vintage Future zag spelen in zijn voorprogramma! De band imponeerde in een volle ZIGGO DOME. Vanavond spelen ze hun nieuwe single live bij Humberto.

  • Het leven is de afgelopen maanden schreeuwend duur geworden. Voor oppositiepartijen GroenLinks en JA21 is het debat morgen over de voorjaarsnota de laatste kans om dit jaar nog de koopkracht te repareren. Fractievoorzitters Jesse Klaver en Joost Eerdmans schuiven aan.

  • Het zijn niet de mannen, maar de vrouwen die vaak domineren in het dierenrijk, blijkt uit nieuw onderzoek. In veel gevallen zijn vrouwtjes net zo competitief en losbandig. Bioloog Mátyás Bittenbinder en primatoloog Iris de Winter vertellen alles over de alphavrouwtjes.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's