Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie om looppad

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie om looppad
Op bezoek in Fijnaart

Kijktip :

Donderdag (16 juni) is in Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien hoe de burenruzie van Ad en Andy uit het Brabantse Fijnaart helemaal uit de hand is gelopen. Hoog tijd voor Viktor Brand en mr. Frank Visser om de rust terug te brengen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pad
Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al veertig jaar gebruik maakt van een pad tussen zijn achtertuin en de openbare weg. Maar sinds buren Andy en Annet naast hem zijn komen wonen, is dat feest helaas voorbij. Zij hebben de doorgang namelijk bij hun nieuwe oprit getrokken en willen niet dat Ad over hun terrein loopt.

Geblokkeerd
Hierdoor kan Ad geen kliko meer aan de weg zetten en erger nog: hij kan niet meer met de kruiwagen naar zijn geliefde schapen. Inmiddels zijn er over en weer harde woorden gevallen en heeft Andy het pad zelfs met bouwpuin geblokkeerd. Hoogste tijd dus dat mr. Visser voor eens en altijd een einde maakt aan dit geblaat.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's