Droomhuis gezocht vanaf vrijdag 17 juni weer te zien op NPO 1

Droomhuis gezocht vanaf vrijdag 17 juni weer te zien op NPO 1
Start met herhaling in Florida

Kijktip :

Vanaf vrijdag (17 juni) zijn er herhalingen van Droomhuis gezocht te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaan we naar het zonnige Florida, de Sunshine State in de Verenigde Staten. Sybrand Niessen probeert een droomhuis te vinden voor Ilona en Marcel.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Orlando
In december 1988 kwamen Ilona en Marcel voor het eerst in Florida, tijdens hun huwelijksreis. Dit was een schot in de roos en sindsdien komen ze regelmatig in deze staat. In de Verenigde Staten zijn ze in totaal meer dan twintig keer geweest. Van alle reizen blijft Orlando (Florida) hun favoriet en daarom willen ze er nu een huis kopen.

Tips
Op basis van hun budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis. De dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. Ondertussen verkent Carrie ten Napel de omgeving.

Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 17 juni wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV