Zaterdag 18 juni in Het Jachtseizoen: Maxime en Montana Meiland

Zaterdag 18 juni in Het Jachtseizoen: Maxime en Montana Meiland
Zussen op de vlucht voor Team StukTV

Kijktip :

In de derde aflevering van Het Jachtseizoen proberen twee beroemde SBS-sterren uit de handen van Team StukTV te blijven. De zusjes Maxime en Montana Meiland ontsnappen uit de gevangenis en moeten vier uur voortvluchtig zien te blijven.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Regels
Maxime en Montana krijgen echter wel wat regels waar ze zich aan moeten houden. Zo mogen ze maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten. Daarnaast is het verboden om gebruik te maken van hun eigen geld en telefoon. Bovendien dragen ze een GPS-tracker die elke twintig minuten hun locatie doorstuurt naar de jongens van StukTV, die in een bus de achtervolging inzetten.

Chateau Meiland
Maxime en Montana werden landelijke sterren dankzij de realityserie Chateau Meiland. In deze kijkcijferhit volgen we het wel en wee van de familie Meiland, die in eerste instantie een chateau kochten in Frankrijk - maar inmiddels weer zijn teruggekeerd in Nederland. Maxime en Montana timmeren zelf ook flink aan de weg als ondernemers, en niet zonder succes.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV