Anna Drijver en Benja Bruijning te zien in Nieuwe Buren seizoen 4

Anna Drijver en Benja Bruijning te zien in Nieuwe Buren seizoen 4
Acteurskoppel speelt koppel in vervolg

Nieuws

Er komt een vierde seizoen van Nieuwe Buren aan en dat betekent ook dat er nieuwe acteurs zullen zijn. Anna Drijver (Loft) en Benja Bruijning (Hartenstraat) zijn al een koppel sinds de toneelschool, maar speelden dit nooit eerder in een film of serie. In het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren spelen de geliefden dan ook voor het eerst een koppel.

Vrijdag maakte het tweetal dit nieuws bekend aan tafel bij Humberto Tan, tijdens RTL Late Night. Veel gaven Drijver en Bruijning nog niet weg. Wat inmiddels wel bekend is, zijn hun karakters in de serie, Olivier en Victoria. Olivier en Victoria zijn twee levensgenieters die elkaar al sinds hun tienerjaren kennen. Daarnaast speelt de reeks zich ditmaal niet alleen in Almere af, maar ook in het buitenland.

Dat koppels uit de serie in het echt ook een paar vormen, is niet onbekend binnen de serie. Eerder waren Katja Schuurman en Thijs Römer samen te zien in het eerste seizoen. Ook Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn samen te zien en spelen al sinds het eerste seizoen in de serie. Welke acteurs verder terugkomen en wie er naast Anna Drijver en Benja Bruijning in de komende reeks gaan spelen, wordt later bekendgemaakt.

De opnames beginnen in het voorjaar en de serie komt in 2019 beschikbaar en zal onder andere op RTL 4 te zien zijn.

Tags: buren, serie, rtl4, rtl late night, koppel

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »