Zenuwslopende miniserie A Confession vanaf zaterdag te zien op Canvas

Zenuwslopende miniserie A Confession vanaf zaterdag te zien op Canvas
Elke zaterdag een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zaterdag (18 juni) is de zesdelige miniserie A Confession wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Acteur Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) speelt de hoofdrol in deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde serie.

Telefoontje
Elaine O'Callaghan geniet van een rustige zaterdagochtend op het platteland wanneer ze een verontrustend telefoontje krijgt van haar zoon Liam. Elaines 22-jarige dochter Sian is na een avondje uit niet thuisgekomen bij haar vriend Kevin. De zorgen zijn meteen groot.

Beeldmateriaal
Inspecteur Fulcher, die hoopte op een rustig weekend, beseft de ernst van de zaak. De zoektocht naar het vermiste meisje dreigt al snel op een dood spoor te belanden, tot er beeldmateriaal opduikt waarop Sian te zien is toen ze vertrok van de nachtclub en in een onbekende wagen stapte.

De Britse miniserie A Confession is vanaf zaterdag 18 juni wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV