Woensdag in Op1: Tahmina Akefi over rechtszaak tegen de verdachten van de moord op Peter R. de Vries

Woensdag in Op1: Tahmina Akefi over rechtszaak tegen de verdachten van de moord op Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van woensdag 15 juni

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 15 juni

  • “De pijn is met geen pen te beschrijven.” Tahmina Akefi, vriendin van de vorig jaar gedode Peter R. de Vries, maakte vandaag gebruik van haar spreekrecht in rechtszaak tegen de verdachten van de moord. Vanavond schuift ze aan bij Op1 samen met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat Peter Plasman, die in de rechtszaal aanwezig waren.

  • Vijf jaar leefde Louis van Gaal als pensionado, maar hij geeft zijn rustige oude dag op om het Nederlands elftal wereldkampioen te maken. Hoe krijgt Van Gaal het voor elkaar dat de spelers met hem weglopen? Vanavond is de oefenmeester te gast bij Op1.

  • Rob Marrevee adopteerde ruim twintig jaar geleden zijn zoons Zenebe en Jarra uit Ethiopië. Maar als hij had geweten wat voor impact de adoptie op de jongens zou hebben, had hij dat liever niet gedaan. In zijn boek ‘Vaderland’ rekent Marrevee af met het ‘sprookje’ dat een kind uit een arm land te redden is met genoeg liefde. Vanavond schuift hij aan bij Op1 en vertelt hij over zijn ervaringen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's