Woensdag in Khalid & Sophie: Wendie, Imre, Noah & Emma over programma Au Pairs

Woensdag in Khalid & Sophie: Wendie, Imre, Noah & Emma over programma Au Pairs
Dit zijn de gasten van woensdag 15 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 15 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.
Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 15 juni

  • Vandaag zijn Frank van der Lende en Madeleijn van den Nieuwenhuizen ons duo van dienst.

  • De mentale gezondheid staat onder druk. Iedereen is bezig met sneller, beter, mooier en het perfecte plaatje. Dat moet anders volgens staatssecretaris Maarten van Ooijen. Hij vertelt hier vanavond over.

  • Voor 3 maanden vertrokken Wendie, Imre, Noah en Emma naar Miami voor het programma Au Pairs. In Miami kregen ze als au pair te maken met krijsende kinderen, veeleisende ouders maar ook met nieuwe vriendschappen en eerste liefdes. Vanavond vertellen ze hierover.

  • Ecoloog Ruben Smit maakte een documentaire over de Grutto. De nationale vogel maakt elk jaar een tocht van 3000 kilometer in 36 uur van Nederland naar Senegal. Vanavond heeft Smit het over deze vogel en zijn documentaire.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's