Hoogtepunten Pinkpop 2022 van zaterdag tot en met maandag te zien op NPO 3

Hoogtepunten Pinkpop 2022 van zaterdag tot en met maandag te zien op NPO 3
Festival is terug van weggeweest

Kijktip :

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni wordt het legendarische festival Pinkpop weer georganiseerd in Landgraaf. Na twee jaar afwezigheid, in verband met de coronapandemie, is het festival weer terug van weggeweest. Vanaf zaterdag zijn de hoogtepunten dagelijks te zien op NPO 3.

Bekijk het tv-schema van Pinkpop 2022 en de volledige line-up van Pinkpop 2022.

Samenwerking
De registratie van Pinkpop is een samenwerking tussen de omroepen BNNVARA, NTR en VPRO. Eva Cleven, Frank Evenblij en Vera Simons zijn op het festivalterrein aanwezig om verslag te doen. De uitzendingen op zaterdag, zondag en maandag zitten tjokvol (backstage) interviews, festivalverhalen, reportages en natuurlijk livemuziek.

Pinkpop aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Line-up
De headliners van het festival zijn niet de minsten: Metallica (vrijdag), Pearl Jam (zaterdag) en Imagine Dragons (zondag). Er komt echter nog veel meer voorbij. Wat te denken van Greta Van Fleet, Nightwish, Nothing But Thieves en Twenty One Pilots op de vrijdag, een zaterdag met onder meer Chef'Special, Crowded House, Måneskin en Royal Blood en optredens van Interpol, De Staat, Nile Rodgers & Chic en Volbeat op zondag.

Uitzendschema

  • Zaterdag 18 juni: 21.55 uur, NPO 3
  • Zondag 19 juni: 22.55 uur, NPO 3
  • Maandag 20 juni: 20.25 uur, NPO 3

Pinkpop 2022 is van zaterdag 18 tot en met maandag 20 juni te zien op NPO 3. Je kunt de hoogtepunten van Pinkpop terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV