Finale Amazing Grace zondag 19 juni te zien op NPO 1

Finale Amazing Grace zondag 19 juni te zien op NPO 1
Gospelprogramma bereikt climax

Kijktip :

Het gospel-muziekprogramma Amazing Grace was de afgelopen weken niet bepaald een kijkcijfersucces. Zondag (19 juni) is de vijfde en laatste aflevering te zien op NPO 1, waarin de finalisten nog één keer laten zien wat ze kunnen.

Finale Amazing Grace gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Dries Roelvink
De afgelopen weken waagden acht bekende Nederlandse artiesten zich aan gospelmuziek - hoewel dit begrip nogal werd opgerekt (zo zong Dries Roelvink 'Kleine jongen' van André Hazes). Nu is het dus tijd voor de grote finale. Wie mag zich aan het eind van de avond de nieuwe Aretha Franklin van Nederland noemen?

Gastoptredens
Teamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse slepen 'hun' zangers door de spannende finale. De kandidaten zingen met een nóg groter gospelkoor dan ze gewend waren. De band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssectie en verder zijn er gastoptredens van Michelle David en Dwight Dissels. Wie houdt zijn of haar zenuwen het best in bedwang?

De finale van Amazing Grace is zondag 19 juni om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV